like jika suka. =3

Monday, 5 January 2015

#throwback 2014

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca, rakan-rakan, sahabat dan semua yang sudi membaca apa yang uncel tulis. Harap ampun dan maaf kalau ada salah silap uncel sepanjang penulisan uncel pada tahun 2014. Eh! dah 2015 rupanya... Tak terasa kan? Cepat betul masa berlalu dan umur pun bertambah satu lagi angka. Huhu.... Takpe, janji maintain muda. Hahaha...

Kali ni uncel tak cerita banyak, uncel just nak #throwback jer kenangan yang berlaku pada 2014. Kalau ada gambar rakan-rakan mahupun sahabat yang uncel tak upload, jangan marah ya. Sebabnya yang uncel upload adalah koleksi yang uncel ada dan mungkin masa tu kita takda #wefie or #selfie together gether.. Hahaha...

Moh kita flashback or throwback apa berlaku 2014. Yang peristiwa pahit berlaku kita jangan kenang sangat ya. Uncel tau banyak peristiwa yang berlaku di dunia termasuk Malaysia sepanjang 2014 seperti kehilangan pesawat MH370, kesedihan mengenang pesawat MH17, kemusnahan dan banyak negeri di Malaysia di landa bah. So, kita move forward dulu dan semua yang berlaku kita redha dan ambik iktibar ya..

Jom usha koleksi #throwback 2014..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...