like jika suka. =3

Sunday, 5 January 2014

Testimoni MZ Secret Soap

Hi, Halo, Hey dan Salam semua.. Harap sihat hendaknya dan sentiasa berada dalam keadaan yang baik dan sempurna dari sebelum ni. Macam mana dengan kulit muka anda? Ada masalah? Meh baca sekejap pengalaman uncel mengguna produk MZ secret soap ni. Harganya mahal dan hasilnya juga mahal juga. Hehehe... Walupun belum nampak hasil sepenuhnya, tapi uncel tetap tawakal supaya produk ni berjaya untuk pulihkan masalah kulit wajah uncel ni.

Baiklah, sebelum ni uncel banyak baca dari blog-blog tulis produk ini boleh menampakkan hasil seawal 3 hari. Mungkin boleh terjadi kepada orang yang tidak banyak masalah pada kulit wajah mereka, tapi pada kulit wajah uncel ni mmg payah sedikit. Huuhuhu... agak sedih juga lah sebab nak tengok hasilnya dalam masa 3 hari tapi tidak tercapai. Tapi uncel tetap juga masih lagi berharap produk ni berhasil pada uncel. Sebab banyak juga tulis di blog kata kalau tak nampak hasil dalam 3 hari, kena tunggu sampai 14 hari or 17 hari macam tu lah kalau tak silap uncel. So uncel tetap gunakan sekarang dan tunggu sampai 14 hari lah nak tengok hasilnya. Ada juga yang gunakan sampai sebulan baru nampakkan hasil..

Produk ni memang bagus sebab uncel tak rasa macam panas ataupun ada bahan kimia dimuka uncel tidak seperti produk yang uncel guna sebelum ni macam Collogen Plus Vitamin E or Tabita. Produk ini uncel rasakan lebih selesa dan kulit uncel rasa lebih bersih. Uncel akan cuci guna air suam sebab banyak kawan-kawan uncel sarankan cuci muka dengan air suam. Dah 4 hari uncel gunakan produk ni, uncel nampak ada sedikit perubahan pada kulit wajah uncel. Kulit wajah uncel nampak sedikit serinya dan juga nampak bersih walaupun jerawat masih ada dan bekas jerawat masih nampak mungkin disebabkan kulit uncel sedikit cerah kot. Kulit uncel rasa sedikit lembut dan licin. Tapi Miss Jerawat tu tetap masih ada. Mungkin produk ni nak keluarkan semua jerawat yang ada kot baru memulihkan. Uncel sabar jer lah menunggu hasilnya. Kalau tak juga menjadi lepas ni memang uncel tak ambik apa-apa bahan kimia lagi kot. Mungkin kulit uncel ni tak sesuai dengan bahan kimia kot. Hehehe....

Kali ini uncel tak publish foto uncel dulu sebab baru guna 4 hari. So, nanti kalau ada nampak hasilnya uncel akan publish foto uncel sebelum dan selepas gunakan produk ni ye. Lagipun uncel taknak ambik guna phone sebab nanti korang akan ingat uncel guna 360 camera kan. So, uncel kena tunggu masa sesuai untuk snap photo uncel untuk menunjukkan hasil produk ini ye. Hehe....

Ok lah, nanti kalau ada apa lagi uncel nak tambah, uncel akan buka entry baru...So stay tune ya kawan-kawan. hehe... Uncel pun tak sabar juga nak melihat hasil produk ini terhadap kulit wajah uncel. So tungguuuu ya...

Psst: produk ni menyerap dalam muka kalau anda biarkan dia lama dimuka anda selama 30 saat masa cuci tu. So cuci lama sedikit dan guna air suam ya. Hehe....

Love is Happiness if you always appreciate it.

3 comments:

  1. dah try gne 3 minggu sabun mz ni tp jerawat still tumbuh subur..(T..T )

    ReplyDelete
  2. ade entry baru x psal prubhn muka uncel lps gune sabun tu ??

    ReplyDelete
  3. umm..... maybe bahan kimia dlm sabun tu wat jadi kulit muka rosak saya sarankan agar anda guna herba or kulit kayu untuk muka kiter ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...