like jika suka. =3

Tuesday, 25 June 2013

D'Herbs Lunas Soap

Salam semua, salam Satu Malaysia dan salam sejahtera kepada semua ye..hehehe...Apa khabar anda semua? Harap semuanya sihat dan ceria selalu..Buat apa tu? Hehehe... Ooo...Layan facebook. Ok ok jangan lupa like facebook uncel ya. Add uncel pun boleh..hehehe...

Hai kali ni uncel nak bercerita lah pasal produk kulit lagi. Hehe..kira ni version 2 lah. Sambungan kepada entry sebelum ni. Sebelum ni kan uncel ada bercerita pasal produk muka kan kan kan??? So ni lah sambungan nya. Sebab pencarian uncel untuk menyelesaikan masalah kulit muka uncel selepas salah guna produk sekarang berhasil. Syukur kepada Allah S.W.T kerana izinnya menemukan uncel dengan satu produk ni. Sangat berkesan dan bagi yang ada masalah boleh guna. Tak salah guna sebab kita mencari produk yang sesuai dengan kulit muka kita. Syukur kepada-Nya kerana sekarang kulit muka uncel beransur pulih cuma black head masih lagi.

Gambar ni Uncel ambik di google, Sabun ni lah yang uncel guna..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...