like jika suka. =3

Wednesday, 6 June 2012

Terima Kasih Buat Syafiqah Othman

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca sekalian. Uncel tak tau lah banyak mana pembaca blog uncel tapi uncel tetap juga akan tulis terima kasih kerana sudi membaca blog uncel ni yang tak seberapa.

Hari ni uncel nak ucapkan terima kasih buat Syafiqah Othman kerana baik hati dan sudi untuk membantu uncel dalam hal-hal berkaitan blog nih..hehehe....

Banyak kan perubahan dalam blog uncel?Kalau korang follow blog uncel lah mesti korang akan tahu apa yang berubah. Bagi yang tak follow tu uncel paham. Uncel ni bukan nya terro pun bab blog ni. Mana ada orang nk follow..Huhuu....Takpe, itu tak penting. Yang penting uncel nak ucapkan bebanyak terima kasih lah kepada si adik cantik manis Syafiqah Othman nih. Korang boleh lah lawat dia punya blog yer...http://skyjuicechocolate.blogspot.com/..Dia ni lah banyak bantu uncel dalam blogger nih...Baik budak ni.Berbahasa dan bijak..Keep it up Syafiqah Othman. Uncel doakan fiqah berjaya dalam dunia dan akhirat..Uncel nak ucapkan bebanyak terima kasih lah kerana sudi tolong uncel..Kalau ada yang uncel nak minta fiqah buatkan, jangan marah yer..hehehehe...

So entry kali ni tak banyak nak diceritakan sebab tujuan cuma nak ucap bebanyak terima kasih. Kalau uncel ada cerita lagi nanti uncel akan post yang baru...hehehe....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...