like jika suka. =3

Saturday, 2 June 2012

Hidup Harus Ada Kawan

Assalammualaikum Dan Salam sejahtera kepada semua yang sudi datang Dan baca apa yang uncel tulis. Lama betul dah uncel tak muncul kan?hehehe...uncel demam sebelum ni. Ni pun uncel masih tak sedap badan. Tapi uncel layan jer ikut kawan-kawan uncel go bercuti.hehehehe...bukan selalu pun. Uncel sebenarnya tak Ada sangat idea nak tulis apa ni, tapi uncel rasa nak bercerita jap lah. Uncel ikut kawan bercuti nih, lama juga uncel tak ikut percutian macam ni. Seronok juga lah walaupun uncel tak sedap badan sangat.hehe... Best and seronok jer rasanya. Tenang sedikit rasa kepala daripada kesibukan Kota Dan kehidupan Saharian. Uncel ni bukan Nya jenis yang Sibuk pun, tapi banyak yang uncel kena fikir terutama mencari pekerjaan yang tetap. Strees jugak rasa bila fikirkan pekerjaan ni. Tajuk uncel ni sesuai lah bagi orang yang macam uncel ni. Jenis pendiam Dan tak sosial sangat. Uncel ni mana ada banyak cakap pun. Hehehe...sebab tu lah uncel katakan yang hidup ni kena Ada kawan. Kalau tak Ada kawan bosan Dan Sunyi jer. Sebelum ni duduk rumah jer uncel rasa bosan sangat. Nak lepak dengan kengkawan semua deorang busy. Hari ni baru dapat lepak dengan deorang semua.hehehe...so kiranya Malam ni nak buat keja gila-gila lah. Lama tak jadi orang jahat ni.hahaha.... Korang semua pun boleh jugs join uncel kalau nak. Lagi ramai lagi best and Korang Harus sporting bila Ada activities yang dijalankana. Korang kena free kan otak Dan kena rasa enjoy walaupun Korang tak biasa, sebab uncel selalu macam tu. Uncel tetap Akan kawan dengan sesiapa sahaja walaupun latarbelakang anda semua berlAinan. Kita Satu Malaysia meh...sama sahaja tak Kira Siapa. Janji Kita tak buat Benda salah itu pun dah cukup. Yang penting Kita enjoy!!!!!! Oklah...uncel nak chow Dulu yer...Ada masa nanti uncel muncul..hehehe...bye...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...