like jika suka. =3

Tuesday, 8 November 2011

Korean Fesyen - Minat tak salah kan??


Salam semua..Salam satu Malaysia. Halo halo halo....Gamsahabnida buat viewer yang sudi membaca blog ku yang membosankan ini, Ku akui memang ku bukan jenis pak lawak. So maaf lah kalau apa yang ku tulis bosan ok. Dah nama tajuk blog ku Story and Sharing, so paham-paham jer lah.hahahaha....

Ok ku nak bercakap pasal Korean Fashion nih. Wa tak tahu lah berapa ramai yang suka Korean Fashion, tapi wa tau memang ramai yang sekarang ni suka dengan Korean Artis. Sebab deorang cantik-cantik dan bagi gurls ni suka yang jambu-jambu. Muzik deorang pun best jugak. Walaupun tak paham apa yang deorang cakap, tapi telinga masih juga mahu mendengar. Sampai ada yang hafal lirik lagu artis yang diminati. Kalau ku, ku minat dengan style deorang. Lagu ku minat jugak, muvie, drama semua ok. Boleh masuk jiwa dan raga ku lah. Cerita Melayu pun wa layan juga beb. Semalam baru tamat cerita Soffiya. Sekarang penggiat seni kita semakin Manthobbb...So, sape yang tak suka layan cerita Melayu tu memang rugi lah.

Apa pendapat korang pasal Korean Fashion nih? Bagi ku style deorang ni memang lain dari yang lain. Lagipun memang boleh digunakan setiap hari.Alah....tak perlu lah nak beli baju style korea, setting rambut macam style deorang pun dah ok. Guna t-shirt pun stail jugak.


Kalau ku suka dengan Korean Fashion tak salah kan?Minat seseorang tak boleh nak dipertikaikan. Bukan nya aku buat perkara tak elok. Minat jer. Tapi aku nak pesan kepada yang belum berminat, jangan tarik diri anda untuk minat sebab budget besar weh. Kadang-kadang mengeluarkan ok sket, kalau tiap hari botak kepala weh..

Di sini ku nak share sedikit lah kat mana nak cari barang korea. Sekarang laman sosial memudahkan urusan niaga. So, ku selalu survey barang kat One Jaya, Kuching, Sarawak bagi yang duduk di Sarawak lah. Di sini memang banyak barang korean, Ladies and men. Kalau nak mudah boleh tengok kat link ni http://www.facebook.com/pages/Morris-Trend-Collection/111163458974138 sini mamang ku selalu search. Baju kat atas tu pun ku dapat dari kedai nih. Lain-lain link korang search jer dalam www.facebook.com yer. Kat page ni http://www.facebook.com/pages/ZeroDegree-FashionShop/144029595660229 pun ok jugak barang.

SO peminat Korean Fashion, apa tunggu lagi. Search and grab which items that you like..Dhaa.....

Lagi gambar click this link http://uncelbengy.blogspot.com/p/fashion.html

2 comments:

  1. ne pat ekot stail korea..cdak k skirt pendek.nampak bulu kaki klak..hahahahaha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat..ya utk opuan makei skirt pendek..pa ktk makei skirt riya..hahaha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...