like jika suka. =3

Monday, 14 November 2011

Hilang 2 hari??Kemana???

Salam kengkawan...Salam Satu Malaysia buat Warga Malaysia. Salam sejahtera buat semua yang sudi baca apa yang aku merepek.Bagi yang tak faham sangat Bahasa Melayu, korang translate jer guna Google Translate yer..hehehe...

2 hari aku hilang kan? Hilang kemana?? Bukan hilang lari dari rumah tapi hilang dari update blog and post new entry..hehehe..Bukan ape, sibuk sedikit dengan aktiviti riadah bersama kawan-kawan, family dan semua lah. Sebelum ni aku cuti, sebab tu banyak masa nak menghadap lappy nih. Sekarang sudah kembali ke sekolah. OPSSSS...teringat pulak semalam hari pertama budak form 5 SPM kan?? Abang Uncel Bengy nak wish selamat menduduki peperiksaan SPM. Buat yang terbaik yer. Ingat SPM tu sekali jer dalam seumur hidup, so kena buat sehabis baik. Tinggalkan dulu masa enjoy untuk sepanjang peperiksaan ini. Abis peperiksaan nak nyaple ke, nak ngedance ker, nak ngelayo ker..Terpulang yer...hehehehe...

Jam nak menjejak ke 1 pagi nih. Target nak tidor jam 1 sebab esok ada test.Aku cerita lah sedikit yer kenapa ku hilang 2 hari nih. Hari sabtu Ahad bersamaan 13.11.11, aku hang out dengan kawan ku Nasir dan Ustaz Hasbullah kawan baruku.hehehehe..Seronok keluar dengan dieorang nih. Gelak dan enjoy. Kiteorang pecah record lepak di shopping complex bernama THE SPRING dari jam 10 pagi sampai jam 4 petang. Nak tau apa kiteorang buat kat sana lama sangat. Cuba tengok gambar nih...

Nasir dan Ustaz Hasbullah
Serius jer muka ustaz tu bergambar..hahahahha..keje kitaorang di situ bergambar, makan and tengok orang dance. Tu jer..Sebab hari tu ada Borneo Street Dance Competition. Aku memang suka dance, tapi tak pandai.hahahahaha..suka jer.

Penat lah menaip, korang tengok gambar jer lah. Boleh kan? Dah mengantok juga nih...



First: Lunch

Second: Take picture while waiting for the show begin

BORNEO STREET DANCE COMPETITION Stage

Kacau Nasir tengah possing..hahahahahha

One of contestant..This group like Korean artist,4-Minutes

Lastly, DONUTS sponsored by both of them 
Habis makan donut kiteorang terus chow balik rumah..Malam tu ada majlis di rumah makcik aku. Meeting pasal causin ku nak kawin bulan 12 nih. Pas majlis tu aku keluar hantar sister ku ke Kuching. Aku lepak dengan Sadam dan Serap sambil mengambil gambar mereka berdua nih. Besok kalau ada masa aku upload gambar yang aku ambik yer. Ngantok bebenor dah nih. Hujan lagi tuh memang best lah tidor nih...Chalo bettey...Salam semua....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...